Ongeval met vier auto’s: Vrouw in levensgevaar afgevoerd naar ziekenhuis

Vier auto's botsten tegen elkaar. De ravage was groot. De straat moest afgesloten worden
Marc Aerts Vier auto's botsten tegen elkaar. De ravage was groot. De straat moest afgesloten worden
Een autobestuurster is vanmorgen ernstig gewond geraakt bij een verkeersongeval op de Rijmenamseweg in Rijmenam (Bonheiden). Bij het ongeval waren in totaal vier auto’s betrokken. De gladde weg lag wellicht aan de basis.

Hulpdiensten werden opgeroepen omstreeks 9.00 uur vanmorgen. Kort daarvoor waren vier auto’s tegen elkaar gebotst. Ook de brandweer moest ter plaatse komen. De bestuurster van een van de wagens moest door de brandweermannen uit voertuig worden bevrijd.

Zij liep ernstige verwondingen op en was buiten bewustzijn. De vrouw werd in levensgevaar afgevoerd naar het ziekenhuis. Ook twee bestuurders van de andere betrokken voertuigen werden afgevoerd. Zij liepen lichte verwondingen op en verkeerden in shock.

De lokale politiezone van Bodukap kwam ter plaatse voor de vaststellingen. Ook de Mechelse afdeling van het Antwerpse parket werd ingelicht. De omstandigheden worden nu verder onderzocht. Vermoedelijk ligt het gladde wegdek deze ochtend aan de basis van het ongeval. “De weg lag spekglad toen ik de kinderen naar school bracht”, getuigt een autobestuurder. 

Alle auto’s raakten ook zwaar beschadigd. De Rijmenamseweg werd in afwachting van de takeldiensten en de vaststellingen in beide richtingen afgesloten voor het verkeer. 

Vier auto's botsten tegen elkaar. De ravage was groot. De straat moest afgesloten worden
Marc Aerts Vier auto's botsten tegen elkaar. De ravage was groot. De straat moest afgesloten wordenReacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.