Na 25 jaar opnieuw Vlaams Parlementslid voor Open VLD uit Bonheiden? Kandidaat Bart Vanmarcke gelooft erin

Schepen Bart Vanmarcke (Open Vld) staat bij de komende verkiezingen voor het Vlaamse parlement op de dertiende plaats. Hier tijdens de opnames van het filmpje waarin dat bekendgemaakt wordt.
Marc Aerts Schepen Bart Vanmarcke (Open Vld) staat bij de komende verkiezingen voor het Vlaamse parlement op de dertiende plaats. Hier tijdens de opnames van het filmpje waarin dat bekendgemaakt wordt.
Schepen in Bonheiden Bart Vanmarcke (Open Vld) maakte zaterdagochtend in een filmpje bekend dat hij  bij de komende federale en Vlaamse verkiezingen in mei op de dertiende plaats staat van de kieslijst.  Als Vanmarcke in mei wordt verkozen is hij de eerste liberaal uit Bonheiden in 25 jaar die in het Vlaamse parlement mag gaan zetelen. 

Afdelingsvoorzitter Rudi Withaegels en lijsttrekker voor het Vlaamse parlement bij de komende verkiezingen Bart Somers maakten dat nieuws zaterdag bekend. 

“Ik ben mijn vrouw gevolgd vanuit Mol naar Bonheiden en na de gemeenteraadsverkiezingen ben ik er schepen mogen worden. Nu wil ik me naast Bonheiden ook volop inzetten voor Vlaanderen en er mij engageren voor topics uit Bonheiden”, vertelt Vanmarcke. “Een voorbeeld hiervan is een verbinding van Bonheiden met de fietsostrade tussen Brussel en Antwerpen.” 

De bekendmaking gebeurde met een filmpje. Dat zal binnenkort worden gelanceerd op sociale media.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.