Imeldaziekenhuis verkoopt volgende week soep voor het goede doel

In 2016 kwam Dina Tersago mee soep verkopen aan Imelda.
David Legreve In 2016 kwam Dina Tersago mee soep verkopen aan Imelda.
In het Imeldaziekenhuis van Bonheiden start volgende week de soepweek ten voordele van de 1.000 km van Kom Op Tegen Kanker. 

Het ziekenhuis telt dit jaar veertig fietsers. Voor de 100km Run telt het team van Imelda twaalf lopers. Om het inschrijvingsgeld van 32.500 euro bij elkaar te krijgen, verkopen ziekenhuismedewerkers van 19 februari tot 22 februari soep aan de ingang van het ziekenhuis. 

“Meer dan 100 vrijwilligers zetten zich tijdens deze week in om van zo’n 880 kilogram seizoensgroenten 2.400 liter verrukkelijke verse soep te maken. Van 19 februari tot 22 februari zal deze soep dagelijks van 10 tot 20 uur verkocht worden aan de ingang.” Dinsdag staat tomatensoep met balletjes op het menu, woensdag kan je pastinaak-wortelsoep kopen en op donderdag preisoep. De soepweek wordt op vrijdag afgesloten met de verkoop van winterse tomatensoep met balletjes. 
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.