Imeldapersoneel wordt in de bloemen gezet: “Wat zij de laatste weken hebben gerealiseerd, is onvoorstelbaar”

Enkele personeelsleden met bloemen
Imelda Enkele personeelsleden met bloemen
In het Imeldaziekenhuis werden de medewerkers in de bloemen gezet, een jaarlijkse traditie op 12 mei. Vandaag wordt namelijk de verjaardag van Florence Nightingale gevierd als de internationale Dag van de Verpleegkunde. 

“Dit jaar nog meer dan alle andere is 12 mei een dag om al onze medewerkers en artsen te bedanken. Wat dit supergemotiveerd Imeldateam de voorbije weken heeft gerealiseerd, is onvoorstelbaar. Mijn grootste respect gaat uit naar ieder van hen”, stelt Bart Pardon, algemeen directeur. Vandaag gingen de directieleden op alle diensten langs met een passende attentie: een koeltas en warmhoudbeker, dit naar aanleiding van Imelda’s slogan tijdens de coronacrisis ‘Hou het hoofd koel en het hart warm’.

Elke medewerker ontving ook een persoonlijke boodschap van elk directielid. Rotaract Mechelen, Rotary Mechelen, Rotary Club Mechelen Opsinjoor en Rotary Bonheiden zorgden samen voor een extra attentie in de vorm van 1.500 bloemen. “De voorbije weken waren moeilijk maar ook hartverwarmend. De solidariteit die we voelen ook buiten de grenzen van ons ziekenhuis is enorm. Het meeleven en de waardering die we van de burgers krijgen zijn een hart onder de riem. Dat we vandaag dankzij Rotaract en Rotary Mechelen en Bonheiden al onze medewerkers en artsen letterlijk kunnen opfleuren is schitterend”, besluit Pardon.

Directeur Pardon bedankt enkele personeelsleden
Imelda Directeur Pardon bedankt enkele personeelsleden
Personeel Imelda
Imelda Personeel Imelda