Alleen maar lokaal talent op affiche van nieuw gemeentelijk festival KRANK

 Schepen Pascal Vercammen aan de Krankhoeve
David Legreve Schepen Pascal Vercammen aan de Krankhoeve
Het lokaal bestuur van Bonheiden organiseert zaterdag de eerste editie van het festival KRANK. Vanaf 14 uur krijgen verschillende lokale dj’s de kans om zich te bewijzen op het podium. 

De naam van het nieuwste festival geeft meteen mee waar het feestgebeuren zal plaatsvinden: aan de Krankhoeve in de Grote Doelstraat. “Het idee van een festival, dat zich richt op de jongeren van de gemeente, zat al een tweetal jaren in mijn hoofd. Toen ik werd aangeduid als nieuwe schepen van Jeugd en Festiviteiten in onze gemeente zag ik dan ook de kans schoon om er werk van te maken. De jeugd is onze toekomst en met het organiseren van dit festival willen we hen tonen dat wij ze als lokaal bestuur belangrijk vinden. Vandaar dat onze affiche ook alleen maar uit jonge talenten van de regio Bonheiden-Rijmenam bestaat”, zegt schepen Pascal Vercammen (Open Vld), die in het verleden achter de draaitafel stond. 

“Jongeren kunnen zich op KRANK uitleven op de muziek, chillen in de lounge-hoek en genieten van een frisse cocktail of een lekker hap. Het festival eindigt om 22 uur, zodat de buren tijdens de avond geen mogelijke geluidshinder ondervinden.” Toegang tot het festival is gratis. Op de affiche staan Fluent b2b duro, KYTE, dj Millix, MC Bever & Argalicious, dj Lange, MeanBeatz en Funktastix. “We richten ons op jongeren, maar uiteraard is iedereen welkom. Deze eerste editie zal later geëvalueerd worden. Het is alvast de intentie om van KRANK een blijver te maken, al dan niet ieder jaar met een ander concept en in samenwerking met andere organisaties.” 
1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Denise De Bruyne

    super tof initiatief !!!