Slotevent van toeristisch project rond
drie erfgoedsites

De Grafheuvels in Hamont-Achel.
Stad Hamont-Achel De Grafheuvels in Hamont-Achel.
In 2018-2019 werkten Hamont-Achel, Bocholt, Pelt en de Intergemeentelijke Onroerend Erfgoeddienst Lage Kempen aan een toeristisch project rond drie erfgoedsites.

Het project focust op de ontsluiting en opwaardering van de grafheuvels aan de Haarterheide, de grafheuvels in Kaulille en het Celtic Field complex in Pelt. Om dit project – dat de naam ‘Verhalen uit de Bodem’ kreeg – in schoonheid af te sluiten, wordt er midden mei een slotevent georganiseerd. Want hoewel het project ten einde loopt, blijven de gemeenten en de lokale erfgoedambassadeurs zich verder inzetten om het verhaal van deze sites te blijven vertellen.

Dit slotevent vindt plaats op zondag 19 mei. De activiteit gaat van start en eindigt in de foyer van GC De Kroon te Bocholt. Deelnemers stappen hier samen op de bus om de verschillende erfgoedsites te bezoeken waar erfgoedambassadeurs een korte toelichting geven. Inschrijven kan via een mailtje naar erfgoed@rllk.be.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.