Exclusief voor abonnees

Recensie: De Marmiet in Bocholt ****

Interieur De Marmiet, met Marleen aan het werk achter de toog.
Birger Vandael Interieur De Marmiet, met Marleen aan het werk achter de toog.
Elke week sturen we een journalist op pad om verschillende type restaurants te beoordelen op prijs en kwaliteit. De Marmiet in Bocholt draait al ruim twintig jaar mee in de gastronomische wereld. Het gezellige restaurant in de schaduw van de Bocholtse kerk mag zich met een score van 13,5/20 in Gault&Millau tot de beteren van de regio rekenen. Chef-kok Luc Van Erum en zijn echtgenote Marleen stonden ook bij ons bezoek garant voor een gezellig diner in een rustgevend kader.

Je hebt 15% van dit artikel gelezen




Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.