Directeur Bram Dousselaere toont aan schepen Lieve Truyman hoe de deelfietsen op eenvoudige manier met een app op de smartphone ontsloten kunnen worden.
Volledig scherm
Directeur Bram Dousselaere toont aan schepen Lieve Truyman hoe de deelfietsen op eenvoudige manier met een app op de smartphone ontsloten kunnen worden. © Kristof Pieters

Blue-bike opent nieuw fietspunt aan station: “Slim slot om deelfiets makkelijk te ontsluiten”

TemseAan het station van Temse is vrijdag een nieuwe locatie geopend van Blue-bike. Er staan voortaan acht deelfietsen ter beschikking. De fietsen zijn van een nieuwe generatie met een slim slot dat ook met een app te openen is.

  1. Nog dertien coronapatiënten krijgen zorgen in UZ Gasthuisberg
    LEUVEN

    Nog dertien coronapa­tiën­ten krijgen zorgen in UZ Gasthuis­berg

    In het UZ Leuven verblijven momenteel dertien coronapatiënten. Daarvan krijgen vier patiënten intensieve zorgen. Vier worden ook invasief beademd en één persoon krijgt bijkomend assistentie van een hart-longmachine. Het gemiddeld aantal ziekenhuisopnames in ons land blijft iedere dag nog toenemen. Het aantal overlijdens daarentegen kent een dalende trend. Tussen 14 en 20 juli zijn er gemiddeld 1.480 nieuwe besmettingen per dag met het coronavirus vastgesteld. Het gaat om een stijging met twintig procent ten opzichte van de zeven voorgaande dagen. Er is sinds de start van de pandemie al sprake van 1.113.465 besmettingen in België.