Verkleed als piraat of zeemeermin? Dan mag je gratis Sea Life binnen

Piraten en zeemeerminnen mogen dinsdag gratis binnen in Sea Life.
rv Piraten en zeemeerminnen mogen dinsdag gratis binnen in Sea Life.
Wie op dinsdag 29 oktober verkleed als piraat of zeemeermin Sea Life in Blankenberge komt bezoeken, mag er gratis in. Dat geldt uiteraard enkel voor kinderen onder de twaalf jaar.

Wie piraat wil worden kan tijdens de herfstvakantie in de leer bij Sea Life Blankenberge. Dit jaar heeft het park opnieuw tal van gratis activiteiten in petto voor jong en oud. Het uitdagend piratenparcours leert je in acht stappen hoe je een echte piraat wordt. Laat je daarna ook schminken als piraat en neem deel aan de piratenschool om jouw opleiding compleet te maken. Zeemeerminnen kunnen er zich ook laten schminken als een zeemeermin en als ze willen hun haar laten vlechten door een zeemeermin.

Het park onderging een transformatie tot oord voor piraten- en zeemeerminnen. Alle dieren in het park blijven te bezichtigen, ook de herstellende zeehondenpups. De dieren zijn logischerwijs niet verkleed in het piraten- en zeemeerminnenthema.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.