Exclusief voor abonnees

Tien bekende Vlamingen delen hun favoriete plek aan de kust: “Als ik de zee zie, wil ik hier nooit meer weg”

Blankenberge: David Dehenauw ambassadeur van het fotoframe
Benny Proot Blankenberge: David Dehenauw ambassadeur van het fotoframe
Op tien plaatsen aan onze kust staan sinds dinsdag grote houten fotokaders opgesteld: het zijn de favoriete plekjes van tien bekende Vlamingen. De kaders, waar je selfies kunt nemen, zijn een initiatief van het provinciebedrijf Westtoer en de tien kustgemeenten. Weerman David Dehenauw koos voor de dijk van Blankenberge: “Ik ben zo dol op mijn stad, dat ik hier nooit meer weg wil.”

Je hebt 17% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en steun Rode Neuzen Dag. Jouw eerste betaling gaat integraal naar Rode Neuzen Dag

 • Steun Rode Neuzen Dag en word abonnee voor 27/11
 • Slechts €6,95 per 4 weken
 • Stop wanneer je wil
Abonneer je nu4 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Joan Lute

  Maar zo spijtig dat de toeristen hier alles om zeep komen helpen door middel van explosieve toename zweefhuis, vandalisme, bevuiling stoepen door hun honden maar evengoed toenemende agressie op tram waarbij het ieder voor zich principe alles verziekt. De kust was mooi enkele decennia terug.

 • patricia volont

  zalig hier wonen altijd iets te doen

 • Marc Statham

  Stad ? stadje zeker met zijn 20.000 inwoners . Wij zijn er 2.5 jaar geleden gaan wonen en wonen op 80 m van dat houten kader waar de foto genomen is ,wij willen hier zo snel mogelijk weer weg..

 • Dirk Coremans

  straf... op die foto's zie je nooit strandcabines staan , die het zicht op zee ( vanop de dijk) volledig bellemmeren......raar....