Ouders De Zilvermeeuw pikken sluiting niet en organiseren eigen picknick tijdens schoolfeest

Blankenberge ouders van de Zilvermeeuw leerlingen organiseren een eigen zomerfeest
Benny Proot Blankenberge ouders van de Zilvermeeuw leerlingen organiseren een eigen zomerfeest
Misnoegde ouders hebben opnieuw actie gevoerd aan de vestiging van De Zilvermeeuw in Uitkerke. Binnen vijf jaar moet de basisschool de deuren sluiten. 

Het schooltje moet volgens de directie van de Impact Scholengroep dicht om verkocht te worden. Er komt immers een nieuw gebouw op de site van de Blankenbergse vestiging van De Zilvermeeuw. Om dat project te financieren, moeten de school van Uitkerke en de bijhorende gronden verkocht worden. De ouders en leerkrachten reageerden misnoegd, temeer omdat er volgens hen een totaal gebrek aan communicatie was. Zaterdagmiddag voerden ze opnieuw protest. Op de schoolterreinen organiseerden ze een picknick, terwijl op dat moment net een officieel schoolfeest bezig was. De ouders bleven daar dus bewust weg. “De opbrengst wordt toch niet gebruikt voor de renovatie van het schooltje", klonk de logische uitleg. 
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.