Exclusief voor abonnees

Marnick Croes is nu al vier uur daags bezig met speuren naar kerstversiering voor volgend jaar: “Mijn huis is wellicht een fel lichtpuntje voor wie in het ruimtestation verblijft”

Veel lichtjes en dieren. Volgens Marnick Croes is dat de perfecte combinatie voor een indrukwekkend wintertafereel.
Benny Proot Veel lichtjes en dieren. Volgens Marnick Croes is dat de perfecte combinatie voor een indrukwekkend wintertafereel.
Hoewel het nog 12 keer slapen is vooraleer we Kerstmis vieren, is Marnick Croes online al volop nieuwe kerstversiering aan het kopen voor volgend jaar. De bezieler van de reptielenzoo Serpentarium is gefascineerd door lichtjes en turnt jaar na jaar zijn woning langs de Vredelaan 12 om tot een oogverblindend kersttafereel. Steeds grootser en steeds straffer. “Eigenlijk heb ik voldoende kerstdecoratie om ook de woning van de buren te versieren”, lacht Marnick.

Je hebt 17% van dit artikel gelezen
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.