Lena Beernaert mee op lijst CD&V2030

vlnr: Sandy Buysschaert, Lena Beernaert en Brigitte Monbaliu van CD&V2030 aan het Huisje van Majutte.
Foto JVRB vlnr: Sandy Buysschaert, Lena Beernaert en Brigitte Monbaliu van CD&V2030 aan het Huisje van Majutte.
Lena Beernaert zal volgend jaar op de verkiezingslijst van CD&V Blankenberge staan.

De oppositiepartij trekt met de verruimingslijst CD&V2030 naar de Blankenbergse kiezer en heeft de ambitie om terug deel van de meerderheid uit te maken na de verkiezingen van 2018.


Lena Beernaerts is de mede-uitbaatster van het gekende Huisje van Majutte. Dat is het oudste vissershuis van Blankenberge en zelfs de kust en kreeg een tweede leven als horecazaak.


Voorheen werkte ze ongeveer 30 jaar voor de sportdienst, de bibliotheek en de financiële dienst van de stad. Lena groeide als enig meisje en jongste van 5 kinderen op in een gewoon katholiek arbeidersgezin.


Ze is gehuwd met Peter Gadeyne en samen hebben ze drie zonen en een dochter en drie kleinkinderen.


"Het zijn mijn eerste stappen in de lokale politiek. Ik moet en wil mijn steentje bijdragen voor een betere samenleving, voor een aangenaam Blankenberge waar het goed is om te leven, te wonen, te werken en te vertoeven. Dit alles met respect voor iedereen, jong of oud, rijk of arm, ras of stand. Het is iets wat ik terugzie bij de mensen van CD&V Blankenberge. Hun onvermoeibare dagelijkse inzet heeft me uiteindelijk over de streep getrokken", aldus Lena Beernaert.


"Ik ben zeer blij dat iemand met zoveel gedrevenheid en passie voor onze stad onze groep komt versterken", zegt lijsttrekker Sandy Buysschaert (Lijsttrekker). "Opnieuw deel uitmaken van het beleid is de uitgesproken ambitie van CD&V2030." (JVRB)