Klant telt rekening uit op dure nieuwe servetten: “Nog nooit meegemaakt!”

De klant maakte zelf de rekening op de stoffen servetten.
rv De klant maakte zelf de rekening op de stoffen servetten.
Opmerkelijk tafereel in restaurant Ten Doele in Blankenberge afgelopen zaterdag: een klant maakte een gesplitste rekening op één van de spiksplinternieuwe servetten van de zaak.

Het gaat om witte, stoffen servetten van het merk De Witte Lietaer. “Helemaal nieuw en dus een accessoire waar we wel trots op zijn", zegt Mieke Govaert, die het opmerkelijke tafereel op Facebook plaatste. “Ik heb de dame aangesproken op de manier waarop ze op onze mooie servetten heeft geschreven. Het is iets om in te kaderen. Ik heb nooit eerder zoiets meegemaakt.”
77 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Kevin Dockx

  Ipv gewoon de rekening te delen, het scheelt hem amper een paar euro per persoon. Dikke vriendinnen zullen het precies ni geweest zijn

 • Mario Van Rymenant

  Waarschijnlijk stond er in het groot in het menu: 1 tafel = 1 rekening en 5 personen is max. 3 verschillende gerechten...

 • Reinhilde Coppens

  Ik zou toch nooit in die zaak gaan eten, als ze alles wat er gebeurd dadelijk op facebook posten. Dat is even respectloos.

 • Marcel Bontinck

  Ik vraag me af met welk waspoeder Vercammen Koen de was doet.Stylo vlekken gaan er zo maar niet uit met een gewoon waske.

 • Stefanie van Dijk

  Toch wel ook het servet mee aangerekend zeker!