Cartoon Network zet reuzentekening op strand

De figuurtjes Jake & Finn werden als stunt op het strand getekend door televisiezender Cartoon Network. Onder de tekening staan de woorden Adventure Time en 'Bedankt Blankenberge'.
JVRB De figuurtjes Jake & Finn werden als stunt op het strand getekend door televisiezender Cartoon Network. Onder de tekening staan de woorden Adventure Time en 'Bedankt Blankenberge'.

Gistermorgen is een reusachtige zandtekening gecreëerd op het strand van Blankenberge. De tekening is maar liefst 40 meter hoog en 60 meter breed. Het is een stunt van Cartoon Network om de zomerspecial 'Grote Helden met Tijd voor Avontuur' aan te kondigen. De strandtekening toont dan ook de figuurtjes Finn en Jake, het logo van Cartoon Network en de teksten 'adventure time' en 'bedankt Blankenberge'. In de zomerspecial 'Grote Helden met Tijd voor Avontuur' passeren de grootste helden uit de serie Tijd voor Avontuur/Adventure Time de revue. Elke week staat er een personage in de spotlights, waaronder prinses Bubbelien, Jake, Finn, de IJskoning en BMO. (JVRB)