Breng zwerfvuil binnen bij beachbar Coca-Cola en krijg gadgets

De beach bar van Coca Cola in Blankenberge.
rv De beach bar van Coca Cola in Blankenberge.
Nog een hele dag kan je op het strand van Blankenberge zwerfvuil binnenbrengen aan de beachbar van Coca-Cola.

Hoewel het weer niet echt meezit voor een dagje strand, kunnen toeristen afval op het zand verzamelen en afleveren aan de beach bar. Afhankelijk van de grootte van de gevulde doos, kunnen de toeristen verschillende gadgets uitlenen die hun dagje strand er nog veel leuker op maken: denk maar aan strandstoelen, waterpistolen, een windzeil, handbal, vlieger of surfplank, stuk voor stuk tweedehands items of items gemaakt uit gerecycleerd plastic of andere ecologische materialen. Coca-Cola legt in de beach bar overigens ook uit wat het zelf doet.

Je kan er ook genieten van een verfrissende Coca-Cola. De beach bar verhuist vanaf donderdag voor een weekje naar Koksijde en keert van 12 tot 21 augustus terug naar de Oostkust in De Haan.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.