25-tal foodtrucks rond jachthaven tijdens eerste editie van Blankenbergs Streetfoodfestival

Benny Vereecke en Maxime Robbrechts organiseren het Streetfoodfestival.
Benny Proot Benny Vereecke en Maxime Robbrechts organiseren het Streetfoodfestival.
Aan de jachthaven in Blankenberge vindt in het weekend van 7 en 8 september voor het eerst een Streetfoodfestival plaats. Organisatoren Benny Vereecke en Maxime Robberechts konden voor de eerste editie een 25-tal foodtrucks naar de kuststad lokken.

Het eerste Streetfoodfestival wordt aan de westkant van de jachthaven gehouden. In een charmant decor worden de bezoekers overstelpt met gastronomische specialiteiten. “We pakken uit met een volledige dag sfeer en gezelligheid”, zegt organisator Benny Vereecke. “Daarnaast plannen we animatie voor jong en oud. Zo kunnen de bezoekers genieten van een mooi muzikaal programma met liveoptredens. We werkten op het festivalterrein een kidszone en een gezellige cocktailbar uit. Ook enkele gastchefs komen het beste van hun kunnen tonen. Top of the bill wordt een tour op de Noordzee met onze streetfoodwatertaxi.” 

Het Streetfoodfestival is op zaterdag 7 september van 11 uur tot middernacht open. Op zondag kan je er van 11 tot 23 uur terecht. De toegang is gratis.
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • genevieve impens

    Is de data juist?Is het niet 7/8-09?