‘Rospotten tegen kanker’ leveren ruim 3.400 euro op voor goede doel

Dennis Monte bij een rospot, archiefbeeld
Benny Proot Dennis Monte bij een rospot, archiefbeeld
De inzamelactie van Dennis Monte ten voordele van ‘Kom op tegen Kanker’ heeft dit jaar maar liefst 3.412 euro opgebracht.

De voorbije weken zamelde de Blankenbergenaar roste centjes in via rospotten bij 120 handelaars in de badstad. Het was voor het tweede jaar op rij dat Dennis zo’n actie op poten zette. De actie sloeg duidelijk aan. Waar vorig jaar nog 2.200 euro werd ingezameld, was dat dit jaar 3.412. Een gigantisch succes. Volgend jaar komt er zeker een vervolg. Hoe die actie er zal uitzien, is echter nog onduidelijk. Kom op tegen Kanker organiseerde de actie met de rospotten dit jaar voor de laatste keer. Mogelijk komt er volgend jaar een vernieuwde actie die Monte zelf op poten zal zetten. 
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.