Exclusief voor abonnees

Vlaming Arnoud Raskin krijgt 490.000 euro van Google voor zijn mobiele scholen

De mobiele school van Arnoud Raskin is intussen in 30 landen aanwezig: elk jaar komt het bedrijf met zeker 75.000 straatkinderen in contact.
©StreetwiZe De mobiele school van Arnoud Raskin is intussen in 30 landen aanwezig: elk jaar komt het bedrijf met zeker 75.000 straatkinderen in contact.
Meer dan twintig jaar nadat hij een prototype van zijn schoolmobiel als eindwerk bouwde, heeft Limburger Arnoud Raskin (46) wereldwijd ruim vijftig zulke mobiele scholen rondrijden. Nu krijgt zijn bedrijf van Google 490.000 euro, bedoeld voor het digitale platform dat moet meten welke impact de mobiele scholen op straatjongeren hebben.

Je hebt 6% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

 • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels op HLN.be en in de app
 • Lees 4 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
 • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis4 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • DEBBIE GAUTIER

  Fan van Arnaud sinds dag 1, toen zijn avonturen werden uitgezonden op de Belgische tv. Respect Arnaud!

 • Peter Meulders

  Die kerel verdient steun met zijn kleinschalig maar heel efficient systeem. Geen prestige project maar gewoon zorgen voor wat echt belangrijk is.

 • Myriam De Decker

  Altijd veel bewondering gehad voor dit project dat heel kleinschalig is begonnen. Proficiat Arnaud en teams, keep up the good work.

 • ringo van der pulst

  Nobel doel met een missie ,proficiat man.