Toch een ‘onregelmatigheidje’: gedeputeerde Inge Moors krijgt verkeerde identiteitskaart terug na haar stembeurt

Inge Moors, hier met haar kopman Johan Sauwens.
Foto Dalemans Inge Moors, hier met haar kopman Johan Sauwens.
Klein probleempje voor gedeputeerde Inge Moors (CD&V). Toen zij het stemkantoor verliet, kreeg ze — per ongeluk uiteraard — de foute identiteitskaart mee.

Kom, een onregelmatigheid gaan we het niet noemen. Maar Inge Moors kon alvast niet meteen naar huis nadat zij haar stem uitgebracht had in het Sint-Lambertuscollege. Zoals iedereen moest ook zij haar identiteitskaart afgeven alvorens ze het stemhokje mocht betreden, om die dan bij het naar buiten gaan terug te krijgen. Maar helaas liep het daar even verkeerd: ze kreeg de kaart van een andere Bilzenaar mee. 

Er zat voor Moors niets anders op dan even te wachten tot de politie de rechtmatige eigenaar van die identiteitskaart opgespoord had. Gelukkig verliep dat uiteindelijk vlot.
6 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Paul Philippaerts

  Dan moeten de Bilzenaren nog maar eens opnieuw verkiezingen houden. Wat zit daar achter?

 • Jean-Marie Devos

  heb ik ooit ook eens meegemaakt

 • Pietje Son

  Mijn dochter kreeg ook de verkeerde kaart mee, gelukkig zag ze het meteen en werd het meteen rechtgezet. Maar serieus, gaan mensen nu met alles naar de gazet lopen? Wat is het volgende? Als je voorganger zweetvoeten had ook naar de gazet melden?

 • maurice snelders

  Toevallig bij een gedeputeerde??? 3

 • Jozef Van Schuerbeeck

  Gebeurd overal al eens. Wie maakt er eens geen fout. Dit heeft niks te maken met ongeldig stemmen of gefoefel.