Cloë (10) staat niet alleen in haar strijd tegen hersentumor: Courtois én Nadal steken hart onder de riem

#4CLOE
RV #4CLOE
Twee topsporters steken de 10-jarige ballerina Cloë Hauben een hart onder de riem. Op 10 oktober ontdekten dokters een agressieve hersentumor in haar hoofd, die inmiddels dankzij bestraling reeds flink gekrompen is. Voor een veelbelovend — en duur — medicijn moet ze echter in de VS zijn. En om dat te betalen, zijn haar ouders nu een inzamelactie begonnen. Iets wat ook Thibaut Courtois en Rafael Nadal niet ontging.

Keeper bij Real Madrid en Bilzenaar Thibaut Courtois poste vorige week woensdag op Facebook dat hij dankzij zijn familie nog een sterke band heeft met Bilzen, zijn thuisstad. “Soms raakt een lokaal verhaal mij, zoals dat van Cloë Hauben. Vecht je met haar mee?", vraagt hij verwijzend naar de link.

“Alles komt goed.”

Ook tennisser Rafael Nadal, de nummer 1 van de wereld, richtte zich tot Cloë in een video. “Hallo Cloë, Rafa hier. Ik wens je het allerbeste. Wees sterk en blijf positief. En dan komt alles goed.”
5 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Dirk Bytebier

  Mooi gebaar , nu nog een tussenkomst in de kosten van de behandeling.

 • Erik Van de Riviere

  Met woorden koop je niks, met al hun miljoenen zouden ze beter de behandeling betalen !

 • Sven Kerstens

  Kleine moeite, groot gebaar.

 • Patrick Weyers

  Die 2 verdienen per week zoveel dat ze de medicijnen voor de komende 5 tot 7 jaar alvast kunnen betalen.

 • Godfrey Vaes

  Grote kampioen met gouden hart, Rafa!