Cafe Congé komt terug met
zomerse avonden in Bilzen

Een sfeerbeeld van Café Congé vorig jaar.
TONY VAN GALEN Een sfeerbeeld van Café Congé vorig jaar.
Café Congé komt terug. Elke woensdag in de maand augustus kan je op verschillende locaties in het centrum van Bilzen proeven van een zomers gevoel in de vakantie. 

De ingrediënten van Café Congé zijn een garantie op een ontspannen en plezante avond in een zuiderse sfeer: koele drankjes, leuke live-optredens, lekkere hapjes. Café Congé is een initiatief van de stad die hiervoor samenwerkt met verschillende horeca-uitbaters in de binnenstad. Op de affiches van Café Congé staan Paul Michiels, Francine Recca, Rocco di Turi, dj Sammy, South of Heaven Band, Mathieu Mireille, FeSteyn en Les Truttes. Woensdag 7 augustus wordt Cafe Congé afgetrapt op het Klokkeplein met een zuiderse bar. Afsluiten doet Cafe Congé woensdag 28 augustus op het plein achter de Sint-Mauritiuskerk in hartje Bilzen. Meer info bij de dienst lokale economie op het nummer 089.51.98.66. 
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.