Bilzense muziekwedstrijd Pop a' Cast breidt uit!

Pop a cast: de winnaars TRLRS van 2015
Borgerhoff Pop a cast: de winnaars TRLRS van 2015
Het pop- en rockconcours Pop a’ Cast breidt uit! De muziekwedstrijd beperkt zich voortaan niet enkel tot bands uit enkel Bilzen, ook talent uit Hoeselt en Riemst kan zich dit jaar inschrijven.

Laat je zeker niet misleiden door de naam van de wedstrijd. Pop a’ Cast staat open voor alle muziekstijlen: rock, pop, techno, metal, hiphop, hardcore, blues en zelfs jazz. Alleen dj-sets zijn niet toegelaten. Een eerste belangrijke voorwaarde is dat bands minstens één zelfgeschreven nummer toevoegen aan hun repertoire en spelen tijdens de voorrondes en (misschien) ook in de finale. Maar het hoofdcriterium: gedomicilieerd zijn in Bilzen, Hoeselt of Riemst. Nadat er op elk van deze plekken voorrondes worden georganiseerd kiest een onafhankelijke jury zes finalisten. Elke finalist krijgt één dag studiotijd cadeau en de winnaars maken kans op een videoclip, bandcoaching en een concertavond in JC DE Bilding. 

Kandidaten kunnen zich inschrijven tot 9 september. De voorronde en de finale vinden respectievelijk plaats in oktober en november. Meer info vind je op https://www.bilzen.be/pop-a-cast-2019-schrijf-nu-in-
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.