115 per uur over de Hasseltsestraat in Bilzen

Toon Royackers
Zondag heeft de lokale politie verkeerscontroles gehouden in Bilzen, Hoeselt en Riemst. 66 van de 989 gecontroleerde bestuurders vlogen op de bon wegens overdreven snelheid.

De politie stelde zich op aan de Waterstraat, de Zangerheide en de Hasseltsestraat in Bilzen, aan de Burgemeester Marresbaan in Riemst en aan de Nederstraat in Hoeselt . Aan de Waterstraat in Munsterbilzen reed één bestuurder tegen 73 per uur door de bebouwde kom. Aan de Hasseltsestraat in Bilzen werd een auto geflitst tegen 115 per uur, waar slechts 70 toegelaten is. Drie buitenlanders dienden hun boete onmiddellijk te betalen. Tijdens de actie schreef de politie nog zestien parkeerbonnen uit, en kregen dertien bestuurders een waarschuwing voor technische gebreken aan hun wagen.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.