Vrouw (65) geslagen en bestolen door inbreker terwijl echtgenoot in de tuin is

Een 65-jarige vrouw uit Bierbeek is donderdagnamiddag overvallen in haar eigen huis in de Bergenlaan in Korbeek-Lo.
Vertommen Een 65-jarige vrouw uit Bierbeek is donderdagnamiddag overvallen in haar eigen huis in de Bergenlaan in Korbeek-Lo.

Een 65-jarige vrouw uit Bierbeek is donderdagnamiddag overvallen in haar eigen huis in de Bergenlaan. 

Rond 14.45 uur werd er aangebeld. De vrouw keek op het beeldscherm van de bel en aangezien haar man in de tuin was, besloot ze om de deur niet te openen voor de onbekende man. Die zou via een vliegenraam toch de woning binnengeraakt zijn. 

De vrouw kwam de man tegen in huis waarna hij haar vastpakte en opsloot in de badkamer. Hij gaf haar ook enkele rake klappen en beroofde haar van de juwelen die ze droeg. Vervolgens doorzocht de onverlaat ook de benedenverdieping en stal hij daar ook nog andere juwelen en vermoedelijk ook de smartphone van de bewoonster. 

Toen de vrouw haar man om hulp kon roepen, was de inbreker al verdwenen. De dader, een zwarte man die Frans sprak, kon ontkomen. Het labo, de lokale recherche van PZ Lubbeek en het afstappingsteam van de federale gerechtelijke politie kwamen ter plaatse. De lokale recherche van PZ Lubbeek voert het onderzoek.

Een 65-jarige vrouw uit Bierbeek is donderdagnamiddag overvallen in haar eigen huis in de Bergenlaan in Korbeek-Lo.
Vertommen Een 65-jarige vrouw uit Bierbeek is donderdagnamiddag overvallen in haar eigen huis in de Bergenlaan in Korbeek-Lo.4 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Hedwig Jacobs

  Zoe het komen dat door deze feiten die alle dagen gebeuren de mensen anders gaan stemmen? Ik denk het niet als je ziet wie er allemaal terug aan het onderhandelen is, de kiezer wikt en de politieke elite beschikt.

 • Elisa deJong

  Wat erg, maar in dit soort vreselijke zaken, mag je denk ik nog dankbaar zijn, dat je t overleefde... Hoop, dat hij asap gepakt wordt en echt bestraft.

 • Ria Van Tornhout

  Onze veiligheid staat op het spel en nog altijd trekken de politici geen conclusies

 • Rosa Cockx

  Vreselijk waar gaat dat in ons land toch naartoe? Nergens zijn we nog veilig. Die gasten, als ze worden opgepakt zijn onmiddellijk terug vrij. Gerecht faalt als ze de burgers niet meer kunnen beschermen.