VIDEO: Na 10.000ste nu ook 10.100ste inwoner van Bierbeek uit zelfde gezin: “Kans is even groot dat we de Lotto winnen”

Toeval bestaat. Zoveel is duidelijk nadat Jan Vanden Berghe (35) en Sanne Vijfeyken (29) uit Bierbeek op 31 januari 2019 de trotse ouders werden van hun kersverse spruit Lina. Lina werd de 10.100ste inwoner van Bierbeek. Op 31 augustus 2016 werd Lina’s oudere zusje, Olivia, geboren. Zij werd de 10.000ste inwoner van Bierbeek.

“Wij zijn totaal niet bezig met cijfers, maar dit is wel erg opmerkelijk. Zeker als je weet dat Sanne in januari geboren is zoals Lina en Jan net zoals Olivia in augustus het levenslicht zag”, lachen Jan en Sanne.

Jan en Sanne, met hun dochtertjes Lina en Olivia.
Vertommen Jan en Sanne, met hun dochtertjes Lina en Olivia.
Jan en Sanne, met hun dochtertjes Lina en Olivia.
Vertommen Jan en Sanne, met hun dochtertjes Lina en Olivia.

“Burgemeester Johan Vanhulst vertelde het ons door ons te taggen op Facebook. 2,5 jaar geleden had hij ons al eens uitgenodigd toen Olivia de 10.000ste inwoner bleek te zijn. Toen zijn we in het boek van de gemeente verschenen en werden er zelfs vijf gedichten voor ons gemaakt”, vertelt het koppel. Jan en Sanne leerden elkaar op het internet kennen. Geen van beiden is afkomstig uit Bierbeek. Sanne werd geboren in Heusden-Zolder, Jan in Asse. Ondertussen wonen ze samen in het centrum van Bierbeek en zitten ze samen in vastgoedbedrijf JES (Jan En Sanne). Maar bovenal zijn ze de fiere ouders van Lina en Olivia. “Dit is een verrijking van ons leven. Het zorgt ervoor dat je veel zaken met de glimlach doet. Maar denk nu niet dat we ambitie hebben om ook de 10.200ste inwoner van Bierbeek te leveren. Twee kinderen is voldoende”, lachen Jan en Sanne. “De kans dat al deze parameters kloppen, is even klein dat we de Lotto winnen. Misschien moeten we toch maar eens op die Lotto beginnen spelen”, zo besluit het koppel.

Jan en Sanne, met hun dochtertje Olivia toen ze 10.000ste inwoner van Bierbeek was geworden.
Vertommen Jan en Sanne, met hun dochtertje Olivia toen ze 10.000ste inwoner van Bierbeek was geworden.Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.