Fastfoodliefhebbers opgelet:
Quick Korbeek-Lo opent dinsdag

Quick Korbeek-Lo opent op dinsdag 28 april.
vertommen Quick Korbeek-Lo opent op dinsdag 28 april.
De fastfoodliefhebbers keken er al even naar uit en het is zover! De Quick in Korbeek-Lo zal komende dinsdag weer opengaan. Let op: het gaat enkel om de drive-in.

De drive-ins werden midden maart samen met de restaurants gesloten wegens de maatregelen tegen de verspreiding van het nieuwe coronavirus. Nochtans werd afhalen van maaltijden niet verboden, maar toen werd geoordeeld dat dat niet op een voldoende veilige manier georganiseerd kon worden voor werknemers en klanten. 

Geen ‘Big’ burgers

Burger Brands, waar Quick toe behoort, heeft dit ondertussen kunnen bewerkstelligen en het bedrijf kondigde vorige week dinsdag dan ook aan dat de drive-ins weer heropenen. De Quick in Korbeek-Lo liet nog even op zich wachten, maar vanaf dinsdag 28 april gaan ook zij alle dagen weer open van 11 tot 21.30 uur. 

“Om de social distancing te kunnen garanderen zijn er wat aanpassingen in de keuken nodig en daardoor zijn de ‘Big’ burgers er niet”, klinkt het. “Verder staan wel alle klassiekers zoals de hamburger, cheeseburger, giant, chicken filet, king fish, formidable en suprême bacon op de menu.”

Hier vind je extra informatie over de voorzorgmaatregelen die de Quick neemt.