Yellow Tigers organiseren fandag in Beveren

photo_news
Vooraleer ze aan een druk zomerprogramma beginnen, maken de Yellow Tigers, onze Belgische nationale volleybalvrouwen, tijd om hun fans te verwennen. In de Beverse topsporthal verwelkomen ze woensdag 15 mei alle fans en volleyballiefhebbers.

De topsporthal is de thuisbasis van Asterix Avo Beveren en wordt die dag vrijgemaakt voor een mooi gevuld namiddag- en avondprogramma. De deuren gaan open om 14.30 uur en van 15 tot 18.45 uur is er heel wat animatie zoals smashvolley, inflatables, photobooth en een fanshop. Van 16.30 tot 17.15 uur kan men er terecht voor een handtekening- en fotosessie met de Yellow Tigers.

Bezoekers kunnen ook een balletje slaan met hun favoriete speelsters. Van 17.15 tot 18 uur is er namelijk een spelletje Smashvolley met de Yellow Tigers, een variant van volley met de nadruk op de aanval.

Om 19 uur is er een oefenwedstrijd van België tegen de Hongaarse nationale vrouwenploeg als voorbereiding op de eerste manche van de Volleyball Nations League, volgende week in het Bulgaarse Ruse.

De nationale ploeg van Hongarije onder leiding van de Belgische coach Jan De Brandt, is een ideale sparringpartner voor de Belgische vrouwenploeg. Coach Gert Vande Broek zal allicht nog een aantal speelsters aan een laatste vuurdoop onderwerpen alvorens een definitieve selectie te maken voor de Volleyball Nations League wedstrijden.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.