Voorpost overplakt verkiezingsaffiches Groen-sp.a: "Wil je de stad dood? Stem dan groen of rood"

De affiches werden voorbije nacht door Voorpost overplakt.
Kristof Pieters De affiches werden voorbije nacht door Voorpost overplakt.
In de nacht van dinsdag op woensdag werden de affiches van het kartel Groen-sp.a in Beveren overplakt door de extreemrechtse actiegroep Voorpost. Het kartel diende deze ochtend meteen klacht in bij de politie. 

"We voeren hier in Beveren campagne op een democratische manier en met respect voor elkaar. Helaas denkt deze groep er anders over", reageert lijsttrekker Ann Vermeulen. “Beveren is trouwens geen stad zoals ze op de affiches beweren. Wij kiezen ervoor om de eigenheid van alle inwoners uit Beveren en uit alle deelgemeenten te respecteren.” 

Groen-sp.a. zegt zich niet te laten intimideren. “We zetten ons verder in om niet alleen nu tijdens de campagne, maar ook daarna te ijveren voor een gemeente waar iedereen zich thuis voelt en iedereen kansen krijgt”, klinkt het strijdvaardig. 
46 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Rene Dannau

  het cordon sanitaire is ook een vorm van overplakken.

 • johny daneels

  super, weg met extreem links gepeupel

 • Pascal Buytaert

  Ik kan dit enkel goedkeuren. Mensen wordt wakker en stem VB aub.

 • Christiaan Goethals

  Er is hier maar een ding juist aan, het is de waarheid.

 • Ben Kenobi

  PVDA heeft als affiche slogan, Verover de stad..Dat zegt genoeg.