Voertuigen belanden boven op elkaar na spectaculaire crash op kruispunt

De twee voertuigen kwamen na de klap boven op elkaar in de berm terecht
Kristof Pieters De twee voertuigen kwamen na de klap boven op elkaar in de berm terecht
Een auto en een bestelwagen zijn bovenop elkaar beland bij een zware aanrijding zaterdagnamiddag omstreeks 15.20 uur op het kruispunt van de Kolkstraat met de Buitenstraat, op de grens van Nieuwkerken en Vrasene. 

Een lichte bestelwagen die via de Buitenstraat uit de richting van Sint-Gillis-Waas kwam, ramde de andere auto, die komende uit Vrasene in de kolkstraat richting Nieuwkerken reed, vol in de flank. De klap was zwaar. Beide voertuigen kwamen daardoor deels in een tuin en een ondiepe gracht terecht. De aangereden wagen kwam op spectaculaire wijze bovenop de andere bestelwagen terecht. De twee inzittenden van het aangereden voertuig, een moeder en haar dochter, moesten door de opgeroepen brandweerposten van Melsele en Sint-Niklaas uit de auto worden bevrijd. De bestuurder van de bestelwagen kon zijn voertuig op eigen kracht verlaten. Drie ziekenwagens en een mugteam kwamen ter plaatse om de drie slachtoffers de eerste zorgen toe te brengen. Ze werden vervolgens naar het ziekenhuis van Sint-Niklaas gebracht. Beide voertuigen waren volledig vernield. Door het ongeval was de Buitenstraat en de Kolkstraat een tijdlang afgesloten voor het verkeer.

Kristof Pieters
Kristof Pieters
Kristof Pieters
Kristof Pieters
Kristof Pieters
Kristof PietersReacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.