Viva Foundation laat Woodstock herleven in Van Gervenstraat

rv
Dit jaar is het precies een halve eeuw geleden dat het Woodstock festival werd georganiseerd met ‘Three Days of Peace & Music’. “Dit leek ons dan ook het perfecte thema om onze eigen 10de editie van Viva Foundation 9120 te vieren”, vertelt Stijn De Munck. “Het gevoel van ‘Peace & Music’ zullen we in de Gerard van Gervenstraat laten herleven met heel wat randanimatie, muziek, eten, drinken en vooral: happy people.”

Het kleine Beverse broertje van Woodstock gaat door op zaterdag 29 juni in de Gerard Van Gervenstraat. De kleintjes en de jongeren kunnen zich ‘s middags amuseren in de gratis speelstraat en iedereen kan aansluiten bij thematische workshops en voorstellingen. “Men kan ook een ritje maken in een iconisch Volkswagenbusje of in een Kever. Het enige dat je hiervoor moet betalen is een grote glimlach. ’s Avonds brengen we extra ambiance met een liveband en golden sixties.”

In de bars zullen drankjes, typisch American festivalfood en hapjes door Inge Schoonvliet te verkrijgen zijn. Cremerie Francois is ook deze editie van de partij voor een lekker ijsje.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.