Viva Foundation 9120 steunt B-Asiel en ‘t Klepelken

Magda De Jonghe van B-Asiel ontvangt een cheque van 500 euro uit de handen van Stijn De Munck, voorzitter van de Viva Foundation 9120.
Kristof Pieters Magda De Jonghe van B-Asiel ontvangt een cheque van 500 euro uit de handen van Stijn De Munck, voorzitter van de Viva Foundation 9120.
De Viva Foundation 9120, een groep van sociaal geëngageerde vrijwilligers die jaarlijks een open themafeest organiseren in de verkeersvrije Gerard Van Gervenstraat, heeft tweemaal een cheque van 500 euro overhandigd aan B-Asiel en aan ‘t Klepelken.

Het hoofddoel van Viva Foundation 9120 is steun verlenen aan mensen die om de één of de andere reden tussen de mazen van het net van onze sociale voorzieningen vallen. Het bedrag was de netto opbrengst van de afgelopen succesvolle editie ‘Viva El Greco’. De beide organisaties mogen hun 500 euro vrij aanwenden, maar moet wel besteed worden aan kindernoden. Intussen is er van het straatfeest een nieuwe – intussen tiende - editie gepland op zaterdag 29 juni 2019.

Ook Karoline Wittock van ‘tKlepelken mocht een cheque van 500 euro in ontvangst nemen van de Viva Foundation 9120.
Kristof Pieters Ook Karoline Wittock van ‘tKlepelken mocht een cheque van 500 euro in ontvangst nemen van de Viva Foundation 9120.Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.