VIDEO. Vrachtwagen verliest deel van lading stellingonderdelen in Beverentunnel

Een vrachtwagen heeft woensdag een deel van zijn lading verloren in de Beverentunnel. Het ging om materiaal om stellingen te bouwen. Over een afstand van zeker honderd meter lag de rijbaan bezaaid met planken, waardoor er een tijdje geen doorkomen aan was.

Het verkeer op de R2 ondervond woensdagmiddag lange tijd hinder door het ongeval in de Beverentunnel. In de richting van Gent verloor een vrachtwagen stellingonderdelen. Een aantal chauffeurs die hierdoor vast stonden, staken een handje toe om de ijzeren loopplanken en verankeringen aan de kant te gooien. De vrachtwagen zelf kwam aan de uitgang van de tunnel tot stilstand. Een zwaar pak loopplanken van zo’n 2 ton hing te bengelen op de oplegger. Er zat niks anders op dan de spanriemen door te snijden en de lading manueel over te laten. Dat nam heel wat tijd in beslag. De rechterrijstrook bleef enkele uren afgesloten met heel wat file tot gevolg.

Kristof Pieters
Kristof Pieters
Kristof Pieters
Kristof Pieters
Kristof Pieters
Kristof Pieters
Kristof PietersReacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.