VIDEO. Bestuurder pleegt vluchtmisdrijf na aanrijding op E34, maar valt kilometer verder stil

Bij een ongeval met vluchtmisdrijf op de E34 in Kallo is vrijdagochtend een gewonde gevallen. Ter hoogte van de samensmelting van de R2 met de E34 richting Knokke reed een BMW aan hoge snelheid achteraan in op een kleine Peugeot. De vluchtende chauffeur moest zijn wagen een kilometer verder alsnog aan de kant zetten.

De bestuurder van de Peugeot verloor door de hevige klap de controle over zijn voertuig waarna de wagen tegen vangrail belandde. De chauffeur van de BMW pleegde onmiddellijk na het ongeval vluchtmisdrijf. Hij zette zijn weg met zijn zwaar beschadigde wagen verder, maar ongeveer een kilometer verder gaf zijn wagen de geest. Hij stopte op de pechstrook en via de berm verdween hij in de weilanden naast de snelweg. Een zoektocht naar de man leverde voorlopig nog niks op. Zijn identificatie zal echter snel gebeuren want in de wagen lagen persoonlijke spullen en documenten. De gewonde bestuurder van de aangereden wagen werd voor verzorging naar het AZ-Nikolaas in Sint-Niklaas overgebracht. Omdat het erg rustig was op de weg ontstond er door het ongeval geen file.

De Peugeot werd achteraan aangereden en crashte tegen de vangrail.
Kristof Pieters De Peugeot werd achteraan aangereden en crashte tegen de vangrail.
Kristof Pieters
Kristof Pieters
De chauffeur van de zwaar gehavende BMW liet zijn wagen een kilometer verder achter en sloeg te voet op de vlucht.
Kristof Pieters De chauffeur van de zwaar gehavende BMW liet zijn wagen een kilometer verder achter en sloeg te voet op de vlucht.
Kristof Pieters1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • nivarlet jacques

    En nu is die nog aan het lopen?