Vechtpartij tussen scholieren in drukke winkelstraat: politie is onderzoek gestart

De vechtpartij speelde zich af in de drukke winkelstraat. Passanten komen meteen tussenbeide.
Facebook De vechtpartij speelde zich af in de drukke winkelstraat. Passanten komen meteen tussenbeide.
Op sociale media circuleert een filmpje van een zware vechtpartij tussen enkele scholieren in de Vrasenestraat in Beveren. Eén van de jongeren krijgt hierbij enkele rake klappen te incasseren. De politie is intussen een onderzoek gestart.

Het filmpje werd opgenomen door een scholier. Op de beelden is te zien hoe een groepje jongeren een tiener plots belaagt. De jongeman zegt tegen één van zijn belagers dat hij hem niet eens kent. Toch krijgt hij enkele ogenblikken later een paar rake klappen en een trap in het kruis. Terwijl de tieners al vechtend over de grond rollen, komen passanten tussenbeide.

Het incident gebeurde in de Vrasenestraat, een drukke winkelstraat in Beveren. Op sociale media wordt het filmpje al druk gedeeld en het regent het ook aan verontwaardigde reacties.

De politiezone Waasland-Noord laat weten dat ze intussen een onderzoek gestart zijn. De vader van de belaagde jongeman heeft zelf ook klacht ingediend bij de politie en bij het GTI Beveren waar de tieners school lopen.

Terwijl een verontwaardigde vrouw tussenbeide komt, deelt één van de jongeren nog een trap uit.
Facebook Terwijl een verontwaardigde vrouw tussenbeide komt, deelt één van de jongeren nog een trap uit.
facebook1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Maxime Vanmaercke

    Korte metten met de amokmakers. Direct naar een gesloten instituut en ze gratis laten werken terwijl ze opgesloten zijn.