Vandalen viseren reeks geparkeerde auto’s

Verschillende auto’s liepen schade op.
rv Verschillende auto’s liepen schade op.
Op verschillende plaatsen in Haasdonk hebben vandalen zaterdagnacht ruiten van geparkeerde auto’s ingeslagen. Getuigen hebben het over een drietal jongeren die veel kabaal maakten. In totaal werden er vijf voertuigen beschadigd.

De vandalen sloegen toe in onder meer de Zandstraat, de Haasdonkbaan en de Sint-Gomaruslaan. De feiten zouden gepleegd zijn in de nacht van zaterdag op zondag, tussen 2 en 3 uur. De daders vernielden de ruiten met stenen. Volgens burgemeester Marc Van de Vijver (CD&V) zijn er in totaal vijf auto’s beschadigd geraakt.

Enkele buurtbewoners zagen een verband met de woelig verlopen wedstrijd tussen Waasland-Beveren en Lokeren, maar voorlopig zijn er geen aanwijzingen die dat vermoeden ook staven. Getuigen meldden dat er zo’n drie jongeren met veel kabaal te voet door de straten trokken.

Wie getuige was van verdachte handelingen in de nacht van zaterdag op zondag, kan contact opnemen met de politie van de zone Waasland-Noord.

rv
rvReacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.