Terreinwagen botst tegen betonblokken van rotonde: bestuurder gewond

De auto raakte zwaar beschadigd en moest getakeld worden.
Kristof Pieters De auto raakte zwaar beschadigd en moest getakeld worden.
Op de rotonde aan de Verrebroekstraat in Verrebroek gebeurde zaterdagavond een zwaar verkeersongeval. De bestuurder van een terreinwagen, die komende uit Verrebroek richting Vrasene reed, botste aan de rotonde op enkele zware betonblokken die als vangrail dienen.

Een aantal van de betonblokken is bij eerdere ongevallen beschadigd geraakte en verplaatst. Ook is er geen signalisatie of straatverlichting, waardoor de bocht net voor de rotonde en de betonblokken bij duisternis amper zichtbaar zijn. Bij het ongeval van zaterdagavond moest de brandweer ter plaatse moest komen om de deur van het voertuig open te breken. De verwondingen van de bestuurder vielen gelukkig mee, maar de terreinwagen raakte wel zwaar beschadigd en moest getakeld worden. Door het ongeval was de Verrebroekstraat gedurende een half uur in beide richtingen afgesloten. Het verkeer kon via Aven Ackers omrijden.

De chauffeur reed in op enkele betonblokken die als vangrail dienen
Kristof Pieters De chauffeur reed in op enkele betonblokken die als vangrail dienenReacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.