Tent voor halloweenfeestje belandt op dak van buren door felle windstoot

De tent kwam deels op het dak en deels op een geparkeerde bestelwagen terecht.
Kristof Pieters De tent kwam deels op het dak en deels op een geparkeerde bestelwagen terecht.
Een felle rukwind is donderdagmiddag aan de haal gegaan met een feesttent van café De Meester in de Schoolstraat in Melsele. Uitbater Stijn Vinck was samen met enkele vrienden net bezig met de opstelling van de tent voor een halloweenfeestje toen alles plots de lucht in vloog.

“De halloweentocht vindt volgende week donderdagavond plaats en elk jaar beginnen we een week vooraf met de opbouw”, vertelt hij. “Net toen we de betonnen gewichten hadden verwijderd en de tent in de grond wilden vast maken, was er een felle windstoot die alles optilde. De tent kwam deels op het dak en een oprit terecht van twee aanpalende woningen. Er zat niets anders op dan de brandweer te verwittigen. “

De brandweer kwam met een ploeg ter plaatse om de tent van het dak te verwijderen. Een geparkeerde bestelwagen op de oprit raakte licht beschadigd.

“We zullen nieuwe iets stevigere tent moeten kopen”, vervolgt Stijn. “We wilden ze eigenlijk laten staan na de halloweentocht als rokersruimte. Gelukkig hebben we nog een week tijd.”

Kristof Pieters
Kristof Pieters
Kristof Pieters
Kristof PietersReacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.