Nederlandse bestuurster zwaargewond na aanrijding met zwaar metalen voorwerp op R2

Kristof Pieters
Op de R2 in Kallo is een Nederlandse vrouw dinsdagmiddag zwaargewond geraakt bij een ongeval. Zo’n 500 meter voor de Liefkenshoektunnel richting Nederland reed de vrouw in op een metalen voorwerp dat van een vrachtwagen gevallen was.

Het gaat om een zogenaamde ‘twist lock’, dat is een hulpmiddel om containers op vrachtwagentrailers te vergrendelen. De vrouw verloor de controle over haar wagen en botste daardoor twee keer tegen de betonnen middenberm. De opgeroepen hulpdiensten moesten de vrouw uit haar wagen bevrijden. Ze werd met zware verwondingen naar het Jan Palfijnziekenhuis in Merksem overgebracht. Door de vakantieperiode is het rustig op de weg, dus grote verkeershinder bleef gelukkig uit.

Kristof Pieters
Kristof Pieters
Kristof Pieters1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Tony Wirken

    Begint tegenwoordig zowat dagelijkse kost te worden...ben op dezelfde dag over een blokhamer gereden die op de Scheldelaan lag....ook van een truck gevallen...resultaat...gat in de auto opzij waar je je twee handen kan insteken....leuk Kerstkadootje voor de werkende mens..