Motorrijder zwaargewond bij aanrijding in Kasteeldreef

De motorrijder kwam zwaar ten val bij de aanrijding.
Kristof Pieters De motorrijder kwam zwaar ten val bij de aanrijding.
In de Kasteeldreef in Beveren is een motorrijder maandagnamiddag zwaargewond geraakt bij een ongeval. De motor botste met een auto die een parking verliet.

Het ongeval gebeurde omstreeks 16.20 uur. De motor, die in de Kasteeldreef richting Grote Markt reed, botste in de flank van een Opel Astra die een parking verliet. De motorrijder kwam ten val en liep daarbij zware verwondingen op. Een ziekenwagen en mugteam snelden ter plaatse om de man de eerste zorgen toe te dienen. Het slachtoffer werd naar het AZ-Nikolaas in Sint-Niklaas overgebracht. De twee inzittenden uit de auto waren in shock. Zowel de auto als de motor liepen flink wat schade op en moesten getakeld worden. De Kasteeldreef was door het ongeval gedurende bijna een uur afgesloten in beide richtingen. Dat zorgde voor verkeershinder in de buurt.

Kristof Pieters
Kristof Pieters1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Xsara Champions

    Moto's in Beveren rijden dan ook aan hoge snelheden in bebouwde kom en daar zou meer controle moeten op komen, zeker nu het weer beter weer gaat worden. In de Bijlstraat racen ze ook dagelijks meermaals voorbij ons huis...……..