Moon Gin wint goud & zilver op World Gin Awards

Tommy De Mulder en Matthew van Noten vielen op de World Gin Awards twee keer in de prijzen.
Kristof Pieters Tommy De Mulder en Matthew van Noten vielen op de World Gin Awards twee keer in de prijzen.
Matthew Van Noten en Tommy De Mulder blijven verbazen met hun Belgische gin ‘Moon’. Het jaar is nog maar net begonnen en het ambitieuze duo valt opnieuw in de prijzen. Deze keer tijdens de World Gin Awards, waarin een professionele jury haar oordeel velt over de beste gins ter wereld.

Zowel met hun Cherry Moon als met hun Moon Gin sleepte het duo een medaille in de wacht. Tommy en Matthew zijn heel tevreden met het resultaat. “Cherry Moon is nog geen jaar op de markt en behaalt een gouden medaille in de categorie ‘Flavoured Gin’, hier zijn we toch wel heel fier op”, klinkt het. Hun eerste product Moon Gin won zilver in de categorie ‘Best Contemporary Gin’.

Beide gins zijn nu ook te koop bij onze Nederlandse buren. Daarnaast lopen er ook nog onderhandelingen met andere Europese markten zoals Frankrijk en Denemarken. Ook kijken de twee vrienden vol goede moed uit naar de komende maanden waar ze volop richten op zomerbars, gin festivals en andere events.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.