Michel Van den Brande en Miss België mogen eerste terrastoren inhuldigen bij frituur ‘t Patatje

Robby en Renata Aps van frituur 't Patatje mochten woensdagavond Michel Van den Brande en Miss België Celine Van Ouytsel verwelkomen voor de opening van hun terrastoren.
Kristof Pieters Robby en Renata Aps van frituur 't Patatje mochten woensdagavond Michel Van den Brande en Miss België Celine Van Ouytsel verwelkomen voor de opening van hun terrastoren.
Voor de deur van frituur ’t Patatje in de Soldatendreef in Beveren is woensdagavond de eerste terrastoren van het land geopend. Het initiatief komt van stellingbouwer Michel Van den Brande, bekend van ‘The Sky Is The Limit’. Hij wil met zijn terrastorens horecazaken ter hulp schieten.

Van den Brande gaat zelf graag tafelen en bedacht een oplossing voor het gebrek aan terrasruimte bij bepaalde horecazaken. Die kunnen bij zijn bedrijf Kontrimo een ‘terrastoren’ huren, gemaakt van stellingmateriaal.

De Beverse frituur ’t Patatje kreeg de primeur en de stellingbouwer kwam samen met Miss België 2020 Celine Van Ouytsel het terras woensdagavond zelf officieel openen. Uiteraard hoorde daar ook een frietje bij. Uitbater Robby Aps is tevreden met het resultaat. “We hebben heel wat sponsors gevonden voor onze terrastoren om de kosten te drukken en het Wase Belgrass heeft kunstgras laten aanrukken waardoor men nog meer het zomers gevoel krijgt.”

Ook Michel is blij met zijn realisatie. “We hebben de toren afgewerkt met een houten trap omdat dit toch iets mooier oogt. Intussen zijn er al een zestiental terrastorens besteld. Het is alleen jammer dat niet in alle steden het bestuur zich even soepel opstelt.”

Kristof Pieters
Kristof Pieters
Kristof Pieters