Luc Goiris is nieuwe voorzitter Gezinsraad

Het nieuwe bestuur van de Gezinsraad Beveren gaat op 1 januari van start.
Kristof Pieters Het nieuwe bestuur van de Gezinsraad Beveren gaat op 1 januari van start.
De Gezinsraad van Beveren heeft een nieuw bestuur verkozen voor de legislatuur 2019-2025. Luc Goiris wordt de nieuwe voorzitter van deze adviesraad, bijgestaan door ondervoorzitter Bart Van Dosselaer en penningmeester Fabienne Van Remoortere.

Voorzitter Goiris werd unaniem verkozen. Hij reageert dankbaar en tevreden. “Het wordt stilaan een traditie dat de nieuwe voorzitter unaniem verkozen wordt. Dat toont aan hoe hecht deze groep aan elkaar hangt.” Eerder raakte bekend dat Dirk Van Esbroeck (CD&V) de komende jaren de bevoegde schepen voor de Gezinsraad zal worden. Oud-voorzitter Pieter Van Bastelaere is benoemd tot ere-voorzitter voor zijn bewezen diensten. De Gezinsraad heeft de afgelopen zes jaar dan ook een mooi parcours afgelegd: de openbare vergaderingen werden druk bijgewoond, het aantal unieke bezoekers aan de website verdubbelde, en het aantal aangesloten verenigingen verdrievoudigde zelfs. Met diverse nieuwe activiteiten zoals de gespreksavond voor ouderverenigingen, de politieke debatavond en de kindernamiddag werd de Gezinsraad de laatste jaren op de kaart gezet. De Gezinsraad zal starten op 1 januari 2019 met twaalf bestuurders waarvan een derde vrouwen. Het jongste bestuurslid is 37 jaar, de oudste 66.

De nieuwe voorzitter Luc Goiris mocht zijn voorganger Pieter Van Bastelaere meteen het ere-voorzitterschap aanbieden.
Kristof Pieters De nieuwe voorzitter Luc Goiris mocht zijn voorganger Pieter Van Bastelaere meteen het ere-voorzitterschap aanbieden.Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.