Kop-staartaanrijding met twee vrachtwagens op E34 veroorzaakt lange file

Eén vrachtwagen raakte zwaar beschadigd en moest getakeld worden.
Kristof Pieters Eén vrachtwagen raakte zwaar beschadigd en moest getakeld worden.
Op de E34 is het dinsdagmiddag gekomen tot een kop-staartaanrijding tussen twee vrachtwagens. Eén chauffeur raakte hierbij lichtgewond. Het ongeval veroorzaakte heel wat verkeershinder.

De aanrijding gebeurde zo’n kilometer voorbij de oprit Melsele richting Antwerpen. De bestuurder van een vrachtwagen, eigendom van een firma uit Ledeberg, botste in de staart van een file op zijn Letse voorligger. Vooral de aanrijdende vrachtwagen liep zware schade en moest getakeld worden. De chauffeur raakte lichtgewond aan de knie, maar weigerde een ziekenwagen. De man zou later zelf een dokter raadplegen. De Letste trucker bleef ongedeerd. Zijn vrachtwagen liep achteraan schade op, maar hij kon zijn reis verder zetten. Het verkeer ondervond heel wat hinder. Er was slechts één rijstrook vrij waardoor er een file ontstond met een wachttijd die opliep tot zo’n 45 minuten.

Kristof Pieters
Kristof Pieters
Kristof Pieters
Kristof PietersReacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.