Extra veiligheidsmaatregelen en geen online ticketverkoop voor ‘Scheldederby’

BELGA
Na overleg tussen het management van Waasland-Beveren en de politie werden extra veiligheidsmaatregelen voor de wedstrijd tegen Antwerp vastgelegd. De wedstrijd vindt plaats op vrijdag 6 december om 20.30 uur. Er zal geen online verkoop zijn voor de Scheldederby. Tickets kunnen dus enkel aangekocht worden aan het onthaal.

Om de supporters zo goed mogelijk van dienst te zijn, zullen de openingsuren van de ticketingdienst worden aangepast. Bovendien zal Waasland-Beveren ook een ticketverkoop organiseren tijdens de voorafgaande thuiswedstrijden.

Per verkocht ticket moet een geldige identiteitskaart worden voorgelegd. Aan de hand van de geregistreerde gegevens, gaat de politie ieder verkocht ticket controleren. Wanneer de politie vermoedens heeft van vermenging, zal er verder onderzoek worden ingesteld en eventueel tickets worden geannuleerd. De tickets worden uiteraard niet terugbetaald.

Op de dag van de wedstrijd zullen enkel de supporters toegang krijgen tot het stadion indien de naam op hun identiteitskaart overeenkomt met de naam op hun ticket.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.