Exclusief voor abonnees

Exact 1 jaar na dood chef Tom Van den Broeck zet zus Daisy zijn droom verder en opent ze eigen restaurant: “Niet wachten tot het te laat is, dat heeft dit drama mij geleerd”

Het Fijn Keukentje is voor Daisy een eerbetoon aan haar verongelukte broer Tom. Diens foto kreeg een prominent plaatsje in de zaak.
Kristof Pieters Het Fijn Keukentje is voor Daisy een eerbetoon aan haar verongelukte broer Tom. Diens foto kreeg een prominent plaatsje in de zaak.
In de Vrasenestraat heeft restaurant Het Fijn Keukentje de deuren geopend. Daisy Van den Broeck (30) staat zowel in de zaal als achter het fornuis en kan 20 couverts zetten. Ze zet hiermee de droom verder van haar broer Tom die exact één jaar geleden om het leven kwam bij een verkeersongeval. “Ik besefte toen dat ik geen jaren meer moest wachten. Het leven kan zo voorbij zijn en soms moet je gewoon je kans wagen.”

Je hebt 15% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

  • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels via de site en app
  • Lees 2 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
  • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 2 weken gratisReacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.