Exclusief voor abonnees

Drie jaar geleden werd Randy (38) van voetpad gemaaid: “Blijvend letsel, job kwijt, relatie op de klippen, maar muziek houdt me overeind”

Randy Maes klimt uit een diep dal.
Kristof Pieters Randy Maes klimt uit een diep dal.
Hij heeft diep gezeten, erg diep. Het is precies drie jaar geleden dat Randy Maes vlak voor de deur van zijn woning van het voetpad werd gemaaid toen hij naar zijn werk vertrok. Drie jaar later is hij die job verloren, liep ook de relatie met de moeder van zijn twee kinderen op de klippen en heeft hij concentratieproblemen als gevolg van de hersenschade. “Het voelt alsof ik terug 18 jaar ben en mijn hele leven moet beginnen opbouwen. Maar ik ben tegelijk dankbaar dat ik er nog ben.” Het enige dat niet heeft geleden onder het ongeval zijn de capaciteiten van Randy als dj.

Je hebt 12% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en steun Rode Neuzen Dag. Jouw eerste betaling gaat integraal naar Rode Neuzen Dag

  • Steun Rode Neuzen Dag en word abonnee voor 27/11
  • Slechts €6,95 per 4 weken
  • Stop wanneer je wil
Abonneer je nu2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • serge Van Daele

    Victor Münster. Je oordeel is onterecht. Weet dat door hersenschade de persoonlijkheid van iemand ongewild kan veranderen. Was een super koppel en harde werker.

  • Victor Munster

    Aangezien het hier duidelijk om een arbeidsongeval gaat, schiet hij er financieel niets bij in. En als je relatie daardoor op de klippen loopt, zat het voordien waarschijnlijk ook al niet goed. Die madam zat waarschijnlijk gewoon te wachten op het goede moment om hem buiten te zwieren. En ik zou niet te luid roepen dat je nog kunt dj'en; iedereen weet dat daar concentratie en uithoudingsvermogen voor nodig is om tot in de late uurtjes plaatjes te draaien.