Circus Barones haalt ‘Surprise’ naar Beveren, en jij kan gratis duoticket winnen

Circus Barones
Het rondreizende Circus Barones komt met de nieuwe show ‘Surprise’ naar Beveren. Het circus strijkt vandaag neer op het Gravenplein en brengt ook nog voorstellingen op vrijdag, zaterdag en zondag.

Na de succesvolle tournee van vorig jaar, die de naam ‘Reis rond de wereld’ droeg, liet het circus zich dit jaar inspireren door de sprookjes van Disney. De inmiddels beroemd geworden clown Patatje zal het publiek meevoeren met zijn vliegend tapijt naar het sprookjesland van Duizend-en-een-nacht. Zoals de naam van het programma doet vermoeden, wil men de toeschouwer dit jaar vooral verrassen en verbazen. Er is alvast een act die uniek is in Europa en voor de eerste maal in België te zien. Vier jonge Hongaarse dames zullen hoog in de nok van het circus acrobatische kunsten uitvoeren op een draaiende carrousel. Verder zijn er ook een nieuwe piste en lichttechnieken.

Er zijn voorstellingen op woensdag 24 april om 15 uur, vrijdag 26 april om 18 uur, zaterdag 27 april om 14 en 18 uur en zondag 28 april om 11 en 15 uur. Voor de voorstelling op zondag om 11 uur betalen volwassenen een ticket aan kindertarief.

Het Laatste Nieuws mag 25 duo tickets weggeven voor de voorstelling op zaterdag 27 april om 18 uur. Eén duo-ticket heeft een waarde van 50 euro. Dit kan door naam en adres en de vermelding ‘actie HLN’ te mailen naar circusbarones.secretariaat5@gmail.com. De winnaars moeten zich persoonlijk aanmelden op vertoon van identiteitskaart en email.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.