Bib Beveren toont collectie baby- en peuterboeken

rv
Kersverse baby in huis? Rol de kinderwagen dan op zaterdag 18 mei even de Beverse bib binnen tussen 9.30 en 12.30 uur. Op de Boekstartdag toont de bib haar collectie baby- en peuterboeken, zorgen de medewerkers voor fijne activiteiten op maat en komt u meer te weten over het aanbod van Huis van het Kind voor de allerkleinsten in de gemeente.

Tijdens de Boekstartdag kan men ook gratis lid worden van de bib en tot 40 materialen uitlenen: van babyboekjes tot praktische gidsen over opvoeden. Ook een toffe familiefilm of leuke kinderliedjes kan men gratis uitlenen.

Inge Umans, auteur van ‘Aan de slag met kamishibai’ en bekend van haar vele leesbevorderende projecten, laat de allerkleinsten op verkenning gaan en geeft leuke voorleestips aan jonge ouders.

Er is ook een speelse bewegingssessie met uw baby, gegeven door de draagconsulenten van ‘Buik tegen Buik’.

In de brochures van Huis van het Kind vindt u meer over hun aanbod van leerrijke workshops voor jonge ouders. Daarnaast is er een knusse verzorgingshoek, een lekker hapje en drankje en voorleessessies in de jeugdafdeling voor kleine broertjes en zusjes.

De toegang is gratis.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.