Beverse judoka’s zetten mooie prestatie neer op Vlaamse en provinciale kampioenschappen

rv
Op de provinciale en Vlaamse kampioenschappen judo heeft de Beverse Judoclub een mooie prestatie geleverd. De club bracht verschillende titels mee naar huis.

Vaste waarde Antonino Petricone geeft reeds jaren zijn visitekaartje af op alle kampioenschappen. Hij kroonde zich ook dit jaar tot Vlaams en Provinciaal kampioen.

Femke De Bruyn, voormalige Belgische jeugdkampioene, haalde de provinciale titel eveneens binnen. Op het Vlaams kampioenschap greep ze nipt naast het brons.

Ook Tess Hanssen werd Provinciaal kampioen en haalde brons op het Vlaams kampioenschap. Samen met Antonino Petricone is ze hiermee geplaatst voor de Belgische kampioenschappen die volgende week in Antwerpen plaats vinden.

Tot slot haalde Frederik Bellens een bronzen plak op het Provinciaal kampioenschap. Hij blesseerde zich echter wel tijdens de kamp waardoor hij niet kon deelnemen aan het Vlaams kampioenschap.

rv
rvReacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.